Feestverhuur


feest.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Feestverhuur
A-Sound Karaoke & Geluid Verhuur
Geluid verhuur en karaoke verhuur voor het kleine budget. regio zuid-holland. den haag, delft, rotterdam, leiden. disco verhuur. asound delft.
http://www.a-sound.nl/

AVEX Audiovisuele Specialisten
Avex biedt audiovisuele oplossingen voor de professionele markt. u kunt bij avex terecht voor advies, aanschaf, huur en service & onderhoud van audiovisuele apparatuur en -systemen. daarnaast behoort ook detachering van audiovisuele specialisten tot de dienstverlening van avex.
http://www.avex.nl/

Airworks Inflatables Verhuur
Airworks inflatables - rentals, festivals, theater, television, commercials, dance, film and events
http://www.airworks.nl/

Angel Studio's / Lighting
Angel Studio's / Lighting
http://www.angel.nl/

Attractieverhuur Moonen
Attractieverhuur Moonen
http://www.attractie.com/

Audio Vlaardingen
Audio Vlaardingen is dť specialist op het gebied van organisatie en verzorging van alle soorten evenementen. Audio Vlaardingen verhuurt professionele audio-, beeld- en lichtapparatuur. Daarnaast kunt u bij Audio Vlaardingen terecht voor podia, special effects, karaoke, springkussens en attracties.
http://www.audiovlaardingen.nl/

Blasio
Blasio
http://www.blasio.nl/

Budding Draaiorgelverhuur
U zoekt een draaiorgel voor een bepaalde aktiviteit? wij verhuren ze voor alle aktiviteiten!
http://home.wanadoo.nl/bvdraaiorgels/

Classic Cars Eemnes
Car, trouw vervoer,oldtimers kunt u bij ons huren, ook voor een engelse dubbeldekker of een zwitserse postbus bent u hier aan het goede adres,
http://www.trouw-vervoer.nl/

D Nijdam Springkussen En Zeskamp Onderdelen
Welkom op de site van d. nijdam. specialist in het verhuren van springkussens en zeskamp onderdelen.
http://www.dnijdam.nl/

D.I.A. Licht, Geluid En Beeld
D.I.A. Licht, Geluid En Beeld
http://www.dia-licht-en-geluid.nl/

De Boer Tenten
De boer is the leading provider of rental structures and services for a wide range of events and temporary business accommodation solutions around the world.
http://www.deboer.com/

De Tentzetters
De Tentzetters
http://www.tentzetters.nl/

De Toverbal
De toverbal - kledingverhuur, feestartikelen, huwelijksbedankjes en vuurwerk.
http://www.toverbal.com/

De Zwart Tenten
De zwart tenten verhuur verhuurt al sinds 1907 feesttenten, groepstenten en podia voor binnen en buiten. daarmee zijn wij een van de oudste tentverhuurders van ons land.
http://www.de-zwart-tenten.nl/

Desound events
Wij voorzien u van alle apparatuur, speakers, verlichting en techniek voor zowel particuliere als zakelijke evenementen.\r\nDit realiseren wij met een zeer enthousiast en ervaren team op het gebied van professionele verhuur van geluidsinstallaties en verlichting.\r\nWij zijn gespecialiseerd in de verhuur van geluidsinstallaties, licht, beeld en werken met uitsluitend gerenommeerde merken en de hoogste kwaliteit apparatuur.\r\nHet huren van uw geluidsapparatuur, boxen en verlichting doet u bij ons dus met alle zekerheid.
http://www.huren-licht-geluid.nl

Extreme Geluid - Verhuur licht beeld geluid
Verhuur / huren licht, beeld en geluid. Audiovisuele apparatuur, geluidsinstallaties, PA verhuur, TW Audio, line-array systemen, regio Eindhoven, Noord Brabant, Zuid Nederland. Extreme Geluid is een vooruitstrevend bedrijf dat voorziet in de elementen licht verhuur, beeld verhuur en geluid verhuur. Bedrijfs- en productpresentaties moeten een blijvende indruk achterlaten op de bezoeker. Extreme Geluid biedt voor elke productie een hoogwaardig facilitair totaalconcept.
http://www.extremegeluid.nl/linkpartners.html

FeestjeOpHetWater.nl Bv
FeestjeOpHetWater.nl Bv
http://www.feestjeophetwater.nl/

Frank Van Ham
Van ham tenten & podia is de specialist op het gebied van tenten, speciale structuren, podia, toebehoren en vloeren. ook hebben wij jarenlange ervaring in het produceren en ondersteunen van projecten en maken wij van uw evenement een succes!
http://www.vanhamtenten.com/

Geluid en Licht apparatuur huren in Zuid-Holland?
Op deze site kunt u professioneel licht en geluid huren. Geschikt voor zowel particuliere als zakelijke feesten. De verschillende apparatuur die wij verhuren is onderstaand verdeeld in makkelijke categorieŽn: geluidsets, lichtsets, discosets en showeffecten.
http://www.Geluid-Licht-Huren.nl

Generations
Generations
http://www.generations.nl/

Gold Sound (geluidsystemen)
Gold Sound (geluidsystemen)
http://www.goldsound.nl/

Incredible Balloons
Incredible balloons. importeur, groothandel, reclame- en evenementenbureau. importeur en groothandelaar in alle soorten ballonnen en opblaasbare objecten. ballonnen, luchtkussens, zeppelins, bedrukte ballonnen, dierenpakken, promotie materiaal, attracties en meer.
http://www.incredibleballoons.com/

J&H - Licht En Geluid
J&h licht en geluid voor de huur, verhuur, huren, koop, verkoop, kopen van licht, geluid, disoshow, verlichting, discolampen, truss, flightcases.
http://www.licht-geluid.nl/

Kledingverhuur Mariska
Kledingverhuurmariska meer dan 25000 kostuums op voorraad en 10 tot 15000 feestartikelen. je weet niet wat je ziet !
http://www.mariskakledingverhuur.nl/

Laser Sound & Light Brunssum
Laser Sound & Light Brunssum
http://www.lasersound.nl/

Leon Olyslagers
De perfecte verzorging voor uw party
http://www.olyslagers.nl/

Licht en Geluid verhuur
info@lichtgeluidoostzaan.nl\r\n\r\nhttp://www.lichtgeluidoostzaan.nl\r\n\r\nLicht & Geluid Verhuur Oostzaan. Voor al uw feesten en partijen.\r\n\r\nGespecialiseerd in verhuur van: complete discosets, complete geluidsets, luidsprekersets, lichsets, DJ sets en drive in shows.\r\n\r\nWij voorzien alle feesten van een: Lichshow of discoshow. \r\nEen geluidsinstallatie voor een presentatie is ook geen probleem.\r\n\r\nOp onze website is een groot aanbod licht- en geluidsinstallaties te vinden. \r\nWij hebben de site zo ingedeeld dat het voor iedereen overzichtelijk is. \r\nDoormiddel van teksten, filmpjes en productfoto\'s geven wij een zo duidelijk mogelijk beeld van wat u kunt huren bij ons. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook ten opzichte van andere licht en geluid verhuur bedrijven.\r\n\r\nWij verhuren onze licht- en geluidsapparatuur vooral in: Amsterdam, Haarlem, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, regio Waterland en Zaandam.\r\n\r\nMet vriendelijke groet,\r\n\r\nLicht & Geluid Verhuur Oostzaan\r\n
http://www.lichtgeluidoostzaan.nl

Natuurlijk Groen
Natuurlijk Groen
http://www.natuurlijkgroen.nl/

Neptunus
Neptunus specialist in verhuur van tenten en semi-permanente accommodaties voor uw evenement, sport, feest, opslag, retail, warehousing en semi-permanente oplossingen, noodruimte, evolution, winkel, beurs, galeria, etagehal, alu hal, paviljoen
http://www.neptunus.net/

Organiseren Feest
Organiseer zelf je eigen feestje online op partysplitter.com, geheel gratis!
http://www.partysplitter.com/nl/

Party verhuur Jaspers
Jaspers verhuur in Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur van party artikelen. Wij staan bekend om onze snelle service en ons grote assortiment. Een geslaagd feest gegarandeerd!\r\n
http://www.jaspers-verhuur.nl/

PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam
PartyZaan Licht en Geluid Verhuur Zaandam is er voor uw complete productie en voor losse verhuur. Onze klantenkring bestaat zowel uit zakelijke als particuliere afnemers. Naast de levering kunnen wij ook de op- en afbouw en de bediening voor u regelen. Wij staan voor een uitgebreid verhuur assortiment in de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar, want service en klantgerichtheid staan bij ons op de eerste plaats!\r\n\r\nLichten en speakers huren voor een feest.\r\n\r\nOp onze website vindt u een hoop verschillende spullen om een succes te maken van uw feest of evenement. We hebben heel handige speaker sets die genoeg power hebben voor zo’n 100 feestgangers en gewoon in de kofferbak van uw auto passen. We hebben blacklights, lasers en lichteffecten waarbij u alleen nog de stekker in het stopcontact hoeft te doen om het feest te starten. Ook voor rookmachines en andere special effects zit u hier goed!\r\n\r\nOp feestdagen en speciale gelegenheden vinden onze compleet ingerichte podia vaak gretig aftrek. Deze trekken de aandacht van mensen in grote omgevingen en doen iedereen versteld staan. Een kraakheldere geluidsinstallatie en een bijzonder indrukwekkende lichtshow, die gedurende het hele evenement LIVE bediend wordt.
https://lichtengeluidverhuurzaandam.nl/

Peter's Verhuurservice
Peterís verhuurservice is een flexibel bedrijf dat zich al bijna 10 jaar bezig houdt met de verhuur van luxe feesttenten en partybenodigdheden voor jubilea, evenementen, feesten, bruiloften etc.
http://www.petersverhuur.nl/

PromoPodium
Promopodium
http://www.promopodium.nl/

Rent's Events
Rent's Events
http://www.oldtimerrent.nl/

Sfeervolle tenten
Maharadja Tenten verhuurt uiterst sfeervolle en exclusieve tenten voor uw huwelijk, verjaardag of bijvoorbeeld bedrijfsfeest.
http://www.maharadja-tenten.nl

Smelt Portofoon Verhuur
Smelt europe verhuurt portofoons van merken motorola, kenwood, icom en vertex door geheel nederland. verhuur professionele portofoon en accessoires (zoals headsets). huur van portofoons - portofoon verhuur - verhuurder walkie talkies
http://www.portofoonshuren.nl/

Smits Light & Sound
Smits Light & Sound
http://www.smitslightsound.nl/

Sunlake Tentenverhuur
Sunlake Tentenverhuur
http://www.sunlake.nl/

Visual Solutions
Ducab beeldkrant: lichtkrant, kabelkrant, beeldkrant en andere info & displays tegen scherpe prijzen!
http://www.visualsolutions.nl/

Vloeren prijzen
Op zoek naar prijzen van vloeren? Bij meeroffertes.nl kunt u gratis en vrijblijvend vloeren offertes aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/vloeren-prijzen

Waterland Verhuurservice
Waterland Verhuurservice
http://www.waterlandverhuurservice.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid